Annonse


Hva fórer du hunden/katten på?
15 oktober 2014 #1
De siste par årene har hunde- og kattemat blitt et stadig større tema her i huset, og spesielt nå som jeg har både katt og valp selv, nørder jeg jo bare mer og mer. Katta - som er en 11 år gammel kastrathann - går på Royal Canin Vet.Diet Senior Consult (og viss ikke det er en munnfull, så vet ikke jeg!) og bikkja på 50/50 Vom og Hundemat/Specific tørrfór for småtasser. Så blir jeg jo nysgjerrig da - hva får MS-folkets små rovdyr til middag?
27 juli 2015 #13

Han får et eget Maine Coon kattunge mat. Nor usikker på hva merke det er

23 juli 2015 #12

Hunden får Eukanuba for følsom mage, kattungen får Royal Canin for kattunger Hunden har prøvd flere forskjellige fôr, blant annet Labb, Royal Canin og Doggy. Royal Canin tåler han ikke i det hele tatt, Labb gikk greit, men Eukanuba fungerer utmerket

13 juli 2015 #11

Forer katta på en blanding av orijen og div rått/tilbredt kjott At hun noen dager får tørr for og andre dager rått kjøtt eller tilbredt kjøtt

11 juli 2015 #10

Veldig usikker, men kattene får vanlig tørrfor fra dagligvarebutikken, og det samme får hunden.

11 juli 2015 #9

vi bruker spesific(tror det er sånn det skrives) på hundene å kattene våre. vi har jakthunder og en puddel og de liker det sykt godt. kattene er ikke rasekatter å er ute nesten hele tiden, funker kjempebra for dem å

30 mai 2015 #8

fôrer katten min med gourmet mat, og tørrfôr som anbefalt av vetrinær også får de godbiter innimellom

25 april 2015 #7

Tassen, som er en seks år gammel cavalier, får ett fullfôr for voksne hunder av et merke som heter Labb så vidt jeg husker, troor det er fra felleskjøpet hvis jeg ikke husker helt fullstendig feil. Han har prøvd mye forskjellig fordi han er veldig sensitiv og kresen på fôr, men dette er det første han ikke har gått lei av eller reagert på, så tommel opp for det!

18 oktober 2014 #6
Svar på dette innlegget:
#5 åhh, så rart. Vet av mange hundeforprodusenter som sender i posten da. Og du får jo alltids toppfr hos vet, eventuelt at vet bestiller for deg :-D
Rohan

Nå bestiller jo vi stort sett på nett, bortsett fra V&H (frysevare, vettu) og kattene sitt, som vi plukker opp hos vet. Har merkelig nok ikke funnet Troll i noen av mine faste nettbutikker, men ser nå at de har en forhandler i Førde, så kanskje vi tester det! Vil riktignok helst prøve å ha henne på kornfritt da, og Troll er jo hvete i. (Snobb? Hvem?) Vi får se!

18 oktober 2014 #5
18 oktober 2014 #4
Svar på dette innlegget:
#3 Olliwer gikk på Eucanuba når jeg hentet han, og jeg gikk over til Apetitt valp (medium rase). Har kjøpt småsekker (1kg-3kg) men både Royal cannin, Eucanuba og max dog og blandet inn i maten hans, så han han har hatt en smaksfunn og spennende mat. Hender også jeg kjøper billig bløtfor for at han skal få noe ´´annet´´ innimellom. Har lyst til å bytte over til det norske hundemat merket Troll senere :-)
Rohan

Troll høres spennende ut! Dessverre litt vanskelig å få tak i her virker det som - men jeg er jo fan av norsk/skandinavisk produksjon. Kunne egentlig tenke meg å prøve å bytte ut Specific med Kingsmoor (kornfritt dansk) når valpen blir større, men Acana og Orijen står også rimelig høyt på lista.

16 oktober 2014 #3
Svar på dette innlegget:
#1 De siste par årene har hunde- og kattemat blitt et stadig større tema her i huset, og spesielt nå som jeg har både katt og valp selv, nørder jeg jo bare mer og mer. Katta - som er en 11 år gammel kastrathann - går på Royal Canin Vet.Diet Senior Consult (og viss ikke det er en munnfull, så vet ikke jeg!) og bikkja på 50/50 Vom og Hundemat/Specific tørrfór for småtasser.

Så blir jeg jo nysgjerrig da - hva får MS-folkets små rovdyr til middag?
Kaizer

Olliwer gikk på Eucanuba når jeg hentet han, og jeg gikk over til Apetitt valp (medium rase). Har kjøpt småsekker (1kg-3kg) men både Royal cannin, Eucanuba og max dog og blandet inn i maten hans, så han han har hatt en smaksfunn og spennende mat. Hender også jeg kjøper billig bløtfor for at han skal få noe "annet" innimellom. Har lyst til å bytte over til det norske hundemat merket Troll senere :-)

16 oktober 2014 #2

Fia er like kresen som sin eier, dermed har vi byttet fôr flere ganger for å teste ut hva hun liker best. I en periode spiste hun Royal Canin Sensible, men ble veldig lei av smaken etterhvert. Da hundefôr fra Petit kom i butikkene, prøvde vi det. Siden da har hun spist Petit og aller mest spiser hun av typen lam. Fia er også litt bortskjemt og får leverpostei på maten, i tillegg til at hun av og til kanksje får en boks hundemat fra matbutikken, rett og slett fordi hun ikke skal mase hull i hodet på oss med demonstreringa si (hun flytter hele matfatet hvis hun ikke er fornøyd eller mangler noe). Men tror nok innerst inne at hun helst ville ha spist det spanske vegetarfôret hun fikk i Spania

15 oktober 2014 #1

De siste par årene har hunde- og kattemat blitt et stadig større tema her i huset, og spesielt nå som jeg har både katt og valp selv, nørder jeg jo bare mer og mer. Katta - som er en 11 år gammel kastrathann - går på Royal Canin Vet.Diet Senior Consult (og viss ikke det er en munnfull, så vet ikke jeg!) og bikkja på 50/50 Vom og Hundemat/Specific tørrfór for småtasser. Så blir jeg jo nysgjerrig da - hva får MS-folkets små rovdyr til middag?