Annonse


Hvor aktiv er du på andre staller?
18 september 2015 #1
Mange har flere staller innpå siden, men hvor aktive er dere på dem? :-)
30 oktober 2015 #15

Bruker Spicey som oppbevaringsstall og er generelt bare aktiv der når det kommer til opprettholding av avlingen og stell av hester. Tror jeg har flere staller som er opprettet, men som jeg har glemt litt av o.o

16 oktober 2015 #14

Er kun aktiv her, men har en stall hvor jeg har en del dyr som jeg prøver å huske å stelle hver dag C:

11 oktober 2015 #13

Jeg har vel 3-4 andre staller, som jeg prøver å stelle dyr på i alle fall!

11 oktober 2015 #12

Jeg har Sanctos som jeg prøver å være litt aktiv på, men er mest aktiv på Easton

6 oktober 2015 #11
Svar på dette innlegget:
#1 Mange har flere staller innpå siden, men hvor aktive er dere på dem? :-)
argonath

Har 2 andre men jeg er bare aktiv på Edelweiss Du hadde mange haha!

2 oktober 2015 #10

Jeg har Leafeon også, men er mest innpå denne.

1 oktober 2015 #9

Jeg har en ekstrastall, Nefarious, så prøver være litt aktiv på begge to. Men er nok mest aktiv inne på Mangrove

28 september 2015 #8

Er mest aktiv på Estava, men har to ekstrastaller - Miedo og Gentle. Har både min og søsteren min vår første stall, Laiki og Doggis. Men de to siste holder jeg bare i livet. Kommer nok ikke til å starte opp på dem igjen! :/

18 september 2015 #7
18 september 2015 #6

Jeg har én oppbevaringsstall, men er kun på den når jeg kjøper dyr av meg selv eller stiller dem ut. Ellers er jeg kun på Céleste. Og Donate da, selvsagt!

18 september 2015 #5
Svar på dette innlegget:
#3 Oi, du hadde mange staller :o tror ikke jeg hadde klart å holdt styr på så mange heheh 8) Jeg har Libresoy, som jeg er mest aktiv på. Har en ekstrastall som heter Luthien, som jeg bruker til å oppbevare dyr på, når Libresoy ikke har plass til flere x) har planer om å få satt inn et design på Luthien, men kommer liksom aldri igang med det..
libresoy

Jeg vet! Etosha var som sagt min gamle stall, så har ikke hjerte til å slette den. Elodie oppretta jeg KUN på grunn av navnet. Serendipia oppretta jeg fordi jeg trengte nok en ekstrastall. Så er det Merced som er magisk for meg med navnet sitt, og jeg planlegger å bli litt aktiv på, men ikke aner hvordan. Ingen av stallene har gml av noe slag heller (bortsett fra Merced som jeg fikk 15 dager til, hvorav det er 6 dager igjen ellerno), så man gidder ikke være aktiv på staller man hverken har rubin eller stallpenger på. Men ja. Litt too much, så vurderer å slette Elodie 8)

18 september 2015 #4

Har en milliard staller som jeg ikke bruker haha, er bare aktiv på Naruto! Orker ikke å være delvis aktiv på flere staller 8)

18 september 2015 #3
Svar på dette innlegget:
#2 Jeg kan starte for å sette i gang. Jeg eier Argonath, Etosha, Merced, Serendipia og Elodie. Etosha er min gamle stall og har støvet ned. Merced er en stall jeg planlegger å starte opp noe på, men jeg kommer ingen vei videre. De 15 dagene med rubin ble svært dårlig brukt og jeg har ikke fått opp design engang. Serendipia er ekstrastall hvor jeg har planer om å lagre husdyr på og Elodie er ubrukt og ble opprettet kun grunnet sitt navn. Woho!
argonath

Oi, du hadde mange staller tror ikke jeg hadde klart å holdt styr på så mange heheh 8) Jeg har Libresoy, som jeg er mest aktiv på. Har en ekstrastall som heter Luthien, som jeg bruker til å oppbevare dyr på, når Libresoy ikke har plass til flere x) har planer om å få satt inn et design på Luthien, men kommer liksom aldri igang med det..

18 september 2015 #2

Jeg kan starte for å sette i gang. Jeg eier Argonath, Etosha, Merced, Serendipia og Elodie. Etosha er min gamle stall og har støvet ned. Merced er en stall jeg planlegger å starte opp noe på, men jeg kommer ingen vei videre. De 15 dagene med rubin ble svært dårlig brukt og jeg har ikke fått opp design engang. Serendipia er ekstrastall hvor jeg har planer om å lagre husdyr på og Elodie er ubrukt og ble opprettet kun grunnet sitt navn. Woho!

18 september 2015 #1

Mange har flere staller innpå siden, men hvor aktive er dere på dem? :-)